Industrijske ograje

Industrijske ograje podjetja Wisniowski so celovita rešitev za industrijske objekte, skladišča, parkirišča, igrišča, parke,.... Sestavljajo jih drsna ali dvokrilna vrata, vrata za osebni prehod, ograjni segmenti in stebri. Polnila industrijskih ograj so lahko iz jeklenih kvadratnih profilov 25x25 mm ali iz varjenih mrež VEGA.

Industrijska drsna vrata

Samonosna industrijska drsna vrata so odlična rešitev za industrijske objekte, skladišča, parkirišča,.... Zaradi čvrste in masivne konstrukcije se lahko uporabljajo za zapiranje dovozov do 12 m širine, pa tudi dovozov do 24 m širine, če se postavijo po ena drsna vrata na vsaki strani dovoza. Zaradi omejitev pri transportu je še racionalna dostava vrat do največje širine 10 m. Vrata so avtomatsko vodena in se lahko upravljajo s stikalom na ključ, stikalom v objektu ali z daljincem.

Industrijska dvokrilna vrata

Industrijska dvokrilna vrata so alternativa drsnim vratom. So zelo uporabna za zapiranje dovozov do industrijskih objektov, skladišč, parkirišč,.... Zaradi trdne in masivne konstrukcije se lahko z njimi zapirajo tudi dovozi do širine 10 m. Vrata so lahko vodena ročno ali s pogonom in daljinskim upravljanjem. Na pogon so lahko priključene tudi druge naprave za kontrolo dostopa, kot je kodirana ključavnica in magnetni čitalec kartic. Ročno upravljana vrata so opremljena z vertikalnim zapahom in ključavnico.

Industrijske ograje - ograjni segmenti, stebri za ograje in vrata za osebni prehod

Segmenti in stebri

  • Polnila pri segmentih so kvadratni profili 20x20 mm ali 25x25 mm. V segment je lahko vgrajen univerzalni pisemski nabiralnik, do katerega je možen dostop z ene ali druge strani.
  • Stebri za ograje so narejeni iz jeklenih profilov z dimenzijami 60x60 mm do 160x160 mm. Stebri so lahko vgrajeni v tla, v beton ali z montažno ploščo na trdo podlago.
  • Polnila pri industrijskih ograjah so lahko tudi mrežasti paneli VEGA B in VEGA 2D. Paneli VEGA B so zelo primerni za ograjevanje parkov, javnih objektov, supermarketov, igrišč in športnih kompleksov. Panele VEGA 2D pa se večinoma uporabljajo kot varnostne ograje, na letališčih, vojaških objektih,...

Vrata za osebni prehod

Vrata so uokvirjena, kot polnilo pa so lahko kvadratni profili ali mrežasti paneli VEGA B. Elektromagnetna ključavnica s spominom omogoča zelo udobno upravljanje. Stikalo za ključavnico je lahko montirano kjerkoli.

Galerija: industrijske ograje!