Dvoriščne ograje

 

 

Dvoriščna ograja lepo zaključuje vrt in povečuje varnost stanovalcev in hiše. Kovane ograje sodijo med najlepše dvoriščne ograje. Raznoliki in bogati ograjni segmenti dajejo hiši videz elegance in unikatnosti.
Dvoriščne ograje v kombinaciji z dovoznimi drsnimi ali dvokrilnimi vrati ter vrati za osebni prehod predstavljajo celovito rešitev za stanovanjske hiše.

Podjetje MM profil vam ponuja celovito rešitev – rešitev na ključ, kjer vam ograjo postavimo od temeljev do končne postavitve.
Ponujamo vam lepe in kakovostne kovinske ograje iz široke ponudbe našega partnerja, priznanega evropskega proizvajalca ograj Wisniowski.

Ograjni segmenti Wisniowski so lahko standardnih velikosti od 2500 mm – 3000 mm širine in od 900 mm – 1750 mm višine. Lahko pa so tudi specialnih dimenzij po naročilu.
Ograjne segmente je možno dobiti tudi v kombinaciji z balkonskimi ograjami. Izbirati je možno tudi med različnimi vrhnjimi linijami ograje.

Ograjne segmente je mogoče s posebnimi montažnimi držali montirati na ograjne stebre iz opeke, betona ali kovine. Montaža je možna tudi na neravnih površinah.
V primeru, da bi tako želeli – vam lahko pomagamo pri iskanju gradbenega podjetja iz vaše okolice, ki bo naredilo betonske temelje za postavitev ograje in ograjnih vrat.

Dvoriščne ograje Wisniowski so zaščitene proti koroziji z vročim cinkanjem in so prašno barvane v katerikoli barvi barvne lestvic e RAL.
Garancija proti prerjavenju je 10 let, če ni mehanskih poškodb ograje.

Izdelki Wisniowski so testirani in imajo CE normo.

 

 

 

Izbirite svojo kovano ograjo: